Küldetésünk

Sikeres innovációról és találmányról akkor beszélhetünk mikor egy a minőségi újdonságra való törekvés a gyakorlatban is realizálódó eredményhez vezet.

Ezért a VALOR HUNGARIAE Zrt. egy gyorsabban és hatékonyabb, a találmányokat direkt lépésekkel támogató rendszerre törekszik. Célunk, hogy az innováció egy olyan folyamat legyen, amelynek végeredménye nemcsak egy találmány vagy újítás, hanem gazdasági értelemben vett piaci siker.

Szándékunk, hogy a nemzetközi szinten is kimagasló magyar kreativitást felhasználva minél több magas hozzáadott értékű és innovációs tartalmú termék gyártása kezdődhessen meg Magyarországon. Hisszük, hogy az innováció, a fenntartható növekedés és a magyar gazdaság versenyképességének emelése egymástól el nem választható folyamatok. Mindannyian a jövő alakításának a részesei vagyunk és azt akarjuk, hogy Magyarország az innovatív technológiák fejlesztésére, tesztelésére és elindítására ideális hely legyen, ahol a hazai kutatás-fejlesztés, a magyar találmányok, innovációs újítások egyre nagyobb szerepet játszanak a gazdasági növekedésben.

Minél több MAGYAR ÖTLETBŐL legyen értékesíthető termék!

Egyetlen magyar találmány se vesszen el!

Ne kerüljön magyar találmány külföldi eladásra az inkubáció korai szakaszában!

 

Ennek érdekében végigvezetjük a feltalálókat – határon innen és túl – azon az úton,
amely az ötlet megszületésétől a gazdasági eredményig vezet.

Célunk, testre szabott, integrált, rugalmas és gyors szolgáltatásainkkal érdemben hozzájárulni
a magyar innovációk piaci sikeréhez úgy, hogy abból a feltalálók és a magyar gazdaság profitáljanak.

Jövőkép

A társaság múltbéli tevékenységéből fakadóan olyan tudásra, ismeretekre, tapasztalatra és kapcsolati tőkére tett szert, amelyek lehetségessé és indokolttá teszik a cég tevékenységének folyamatként való továbbvitelét. A cél, hogy a Valor Hungariae Zrt. képviselje a magyar elmét és tudást, műszaki találmányt és tudományos kreativitást a nemzetközi platformokon együttműködve minden ebben érdekelt partnerrel. Ez többek között a piacszerző kapcsolatok kialakítását, menedzselését és koordinálását, a magyar forradalmasító fejlesztések és termékek támogatását, nemzetközi képviseletét, promócióját, piacra juttatását, értékcseréjét, továbbá technológiai transzfert, uniós együttműködést foglal magába.

Igazgatóság

szocs_geza

Szőcs Géza

igazgatóság elnöke
lepsenyi_istvan

Lepsényi István

igazgatósági tag, vezérigazgató
dr_debdzsel_miklos

Dr. Bendzsel Miklós

igazgatósági tag
koranyi_laszlo

Korányi László

igazgatósági tag

Felügyelőbizottság

szinger_csaba

Szinger Csaba

felügyelőbizottság elnöke
kutni_mátyás_dániel

Kutni Mátyás Dániel

felügyelőbizottság tagja
szőke_balázs

Szőke Balázs

felügyelőbizottság tagja

Tudóstestület

A Valor Hungariae Zártkörűen Működő Részvénytársaság elhivatott hozzájárulni a magyar feltalálók sikeréhez, elősegítve találmányaik termékként való piaci megjelenését a hazai és a nemzetközi piacon.